tisdagen den 13 januari

2014 var ett bra år. På många sätt. Men även ett tufft år. På många sätt.
I början av året drog jag av korsbandet vilket i slutändad ledde till inte bara en operation utan 5. Denna period var tuff, faktiskt. 13 veckor på kryckor och att bo ensam och hoppa på kryckor, det var svårt och det var tufft. Så någon drömstart på året fick jag inte direkt. Men jag repade mig och kunde påbörja korsbandsrehaben och nu, nu står jag här idag och har fått klartecken på att äntligen få börja vara med lite smått på handbollsträningarna igen. Ni kan ej ana hur bra det känns. Så jäkla roligt!! ÄNTLIGEN! 

Men bortsett från alla tråkigheter och alla tuffa dagar som knät har bidragit med så har mitt 2014 varit ett riktigt bra år och framförallt ett riktigt roligt år. Gick ut tvåan, vilket var otroligt skönt! Åkte hem på sommarlovet och hjälpte mamma och pappa att flytta, tränade massor och hade ett fantastiskt sommarlov, Åkte tillbaka till Göteborg igen och här har vi det som vanligt så jäkla bra. Vi har det ju alltid så roligt tillsammans. 

2014 gick väldigt snabbt. Det hände inte så jättemycket men ändå såhär i eftehand när jag tittar tillbaka på det gångna året så gör jag det med ett leende. Jag har lärt mig väldigt mycket detta året. Nu ser jag dock så mycket framemot allt som komma skall. 2014 var bra så 2015 har mycket att leva upp till. Men jag har en magkänsla som säger att 2015 kommer bli ett fantastiskt roligt år. Så jag hoppas det!!

Jag ska njuta av detta året.
Jag ska vara glad och lycklig &
jag ska vara tacksam!!
Allmänt | |
Upp