söndagen den 12 april

Söndagen har snart passerat och påsklovet är alldeles strax över. Har delade känslor angående det. Alltid lika skönt med lov och man önskar ju alltid att det vore längre men samtidigt, imorgon inleds SM-veckan(!!!!!!!!) En handbollsspelares bästa vecka och efter det är det bara några enstaka veckor kvar tills studenttiderna är igång.
 
Mitt påsklov har varit annorlunda detta året i jämförelse till tidigare år. Min årliga vuoggavistelse blev i år en vecka som gått i träningens tecken. Påskhelgen var tuff. Fick sådan sjuk hemlängtan. På instagram var det enbart härliga bilder från ett alldeles underbart Norrland. Alla mina vänner här firade påsk med släkt och vänner och jag satt i min lägenhet och tyckte synd om mig själv. Tur jag hade Matilda här. Som plåster på våra sår åkte vi till Hagabadet och hade en underbart mysig dag. Dämpade våran hemlängtan för någon timma. 
När mamma sedan ringde och berättade att det var snöstorm och riktigt dåligt väder skrattade jag mig lycklig till att få vara i ett soligt och fint Göteborg. 
 
Nu sitter jag och försöker skriva lite på alla mina skolarbeten som jag hade lovat mig själv att skriva klart under lovet. Inte ett ord har jag skrivit och lika besviken blir jag på mig själv varje gång. Tycker att jag borde ha lärt mig såhär dags. 
 
 
 
Allmänt | |
Upp