2013

Året som gått har varit ett väldigt, väldigt bra år. Jag tror att jag för det mesta har gått omkring med ett leende på mina läppar, kan inte tänka mig något annat. Visst, klart det funnits dagar och vissa veckor som varit tyngre men i överlag har jag varit väldigt lycklig och mått fruktansvärt bra. 
 
 
Påsklovet spenderade jag lyckligtvis uppe i mitt paradis,Vuoggatjålme. Självklart tillsammans med mina fina vänner. Skrattar aldrig så mycket som när jag umgås med detta vuoggagäng. Små lyckopiller hela bunten 
 
 
Efter ett grymt påsklov åkte jag hem till Göteborg igen. Tränade stenhårt och några veckor in i april fick jag äntligen uppleva Steg 5 för första gången. 
Trots att det inte alls gick som vi tänkt oss är denna helg ett minne jag kommer bära med mig som ett av det bästa minnena från 2013. 
Hade såååå roligt
 
 
I slutet av maj tog jag sommarlov och åkte hem till Piteå igen. 
Firade midsommar och dagen efter åkte jag ner till Göteborg för lite tjejmys med Sanna men även en veckas handbollslir under Partille Cup. 
 
Åkte mest upp och ner mellan Piteå och Göteborg hela sommaren kändes det som, vilket jag bara såg som positivit. Fick göra allt jag ville och lite mera.
Hann med både det ena och det andra. 
Spenderade mycket tid med mina fina vänner, tränade en hel del, umgicks mycket med familjen, sommarjobbade, degade, körde vattenskoter, åt massvis med jordgubbar, pdol, fysläger i Idre och bröllop.
En sån drömsommar hade jag 
 
 
Fort gick det och så helt plöstligt var det redan augusti. Jag åkte ner till Göteborg igen. Klev på en hård men rolig försäsongsträning och började sedan mitt andra år på gymnasiet. 
 
Nu sitter jag här såhär i början på januari och försöker komma på vad som mer kan vara värt att ta upp. Möjligtvis att jag har flyttat till ett eget litet kryp in. En fin liten tvåa som jag trivs huuur bra som helst i.
 Annars har jag bara avverkat ett x antal träningspass sedan augusti. Tror inte det hänt något annat faktiskt. Månaderna och veckorna ser i princip likadana ut i mitt liv under dessa år. Vilket jag verkligen inte klagar över. Lever handboll och det är svårslaget vill jag lova. 
Umgåtts med människor som är precis som jag själv, dagarna i ända. 
Antingen har vi hängt i någon handbollshall eller så har myst på något mysigt litet fik. 
Har också haft väldigt mycket besök från norr vilket jag verkligen älskar! 
 
 
Tusen tack till alla jag har runt omkring mig för ett av de bättre åren hittils ♥
 
Allmänt | |
Upp