söndagen den 17 augusti

Ett sommarlov har nu snart passerat sedan sist jag tittade in här. Mitt sista sommarlov som om bara några dagar tragiskt nog (om man får säga så) är över. Har haft ett riktigt bra lov måste jag säga. Ett lov som innefattat massor, i princip allt som förknippas med ett sommarlov. Strandhäng, tid med ens bästa vänner, träffat nya människor, roadtrip, fest, pdol, familjemys, en massa träning och såååå mycket mer. Tusen tack till alla där hemma som gjort detta till en grym sommar och som gett mig så mycket positiv, ny energi.
 
För över en vecka sedan åkte jag tillbaka ner till Göteborg för att låta mitt sista år på Katrinelundsgymnasiet börja. Ett sista år tillsammans med världens bästa "kattangäng". Ett sista år tillsammans med mina bästa vänner.  Ett sista år på gymnasiet. Skräms av tanken. Helt plöstligt är det vår tur att ta studenten, vi som nyss var ettor. 
Detta året ska/kommer bli det bästa. Vi har så mycket roligt framför oss att jag känner på mig att jag inte kommer bli besviken.
 
Sedan jag åkte från Piteå har jag hunnit spendera nästan en vecka uppe i Idre på träningsläger. Så mycket hatkärlek till de lägret alltså. Samtidigt som det är årets värsta vecka så är det också den bästa. En vecka full av skratt, en vecka full av smärta, pust, stön och klagomål, en vecka med så mycket viljor och en vecka med en sådan go lagstäming!!
Känns så bra att vara tillbaka. Fina göteborgsliv och mina fina vänner. Er har jag saknat! 
 
Men just nu då?
Jo, just nu sitter jag här i min rosa, fina soffa medan regnet öser ner som om himlen vore öppen utanför fönstret. Rätt mysigt faktiskt. Jordgubbar  äter jag också. Lyssnar på Melissa Horn och sitter inlindad i en gosig filt. Finns inget att klaga på. 
 
Tillbaka i verkligheten just nu känns det som och jäklar vad jag ser framemot allt som komma skall. 
Allmänt | |
Upp