måndagen den 7 april

 
Idag när vi hade slutat skolan var det hur många polisbilar som helst utanför ingången. Vi fattade ingenting och tänkte att vad tusan är det som händer? 
Nyfikna men samtidigt livrädda stod vi och kollade på kaoset framför oss samtidigt som vi inbillade oss vad det var som pågick tills vi efter ett tag fick förklarat för oss att allt detta ståhej bara var för blåvitts match ikväll och några minuter senare tågade alla Malmö-supportrar förbi.
 
Vad har jag gjort ikväll då? 
Jo, jag lämnade kryckorna hemma och tog faktiskt en miniprommis i det fina vädret. Det var en sådan underbar känsla ska ni veta. Sju veckor senare börjar mitt knä äntligen vilja samarbeta igen.
 
Jag hämtade min glossybox och handlade lite smågrejer innan jag sen sakta men säkert promenerade hem igen. Resten av kvällen har jag skrivit på inlämningar och skypat.
Trots att jag har huuur mycket som helst kvar att göra i skolan innan jag tar påsklov så känns det faktiskt helt okej.Är ju bara tre ynka små dagar kvar! Det klarar man av att kriga
 
Sovmorgon imorgon, sååååå härligt! 
 
Sovgott på er, vi ses snart Piteå! 
 
Allmänt | | Kommentera |

söndagen den 6 april

Nu var det ett väldigt bra tag sedan jag bloggade så kände att jag får ta tag i detta nu även fast det egentligen är det sista jag borde ta tag i. Har en hög med skolarbeten som jag istället borde prioitera. 
 
Det har säkerligen hänt en hel del saker sedan sist vi hördes av men inget jag kommer på just nu. 
 
Jag kämpar på här nere med skolan, knät och det övriga livet. Dagarna utan träning är fruktansvärt långa och väldigt enformiga. Det enda jag gör nu för tiden är väl i stort sett plugga, städa, äta och sova. 
Men som tur är skiner solen i princip varje dag och våren är verkligen här vilket gör en lite extra glad, sedan förgyller ju alla runt omkring mig mina dagar så på mig går det ingen nöd. 
 
Ska kriga i några få skoldagar till innan jag på torsdag hoppar på planet hem för ett underbart påsklov i mitt paradis och sedan några extra veckor hemma. Kommer sedan tillbaka hit ner med ett nytt korsband. Då kan jag äntligen börja blicka framåt igen och så småningom börja träna ordentligt! 
Längtar såååå
 
Bjuder på en bild på mig & lillebror från förra helgen då jag var och hejade på honom när han hade cup i Vänersborg.
Världens bästa människa ♥
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp